Duurzaam schoonmaken is de toekomst

Duurzaam schoonmaken met ecologische producten van Green Care met het Cradle to Cradle-certificaat.

Zo maken wij het verschil

Als schoonmaakbedrijf zijn wij natuurlijk een grootverbruiker van schoonmaakmiddelen. Dat maakt ons ook meteen verantwoordelijk voor de impact die wij hebben op het milieu. Daarom werken wij al een paar jaar zo duurzaam mogelijk. Omdat we geloven dat duurzaam schoonmaken de toekomst is, op elke mogelijke manier.

Ecologische, krachtige schoonmaakmiddelen

Waar het kan, kiezen we voor de duurzame aanpak. Zoals met de keuze voor schoonmaakmiddelen. Al enkele jaren gebruiken wij de producten van Green Care, een ecologisch schoonmaakmerk met het Cradle to CradleCM Gold-kwaliteitscertificaat. Dit merk heeft een compleet assortiment van krachtige schoonmaakoplossingen waarvan alle ingrediënten veilig zijn voor mens en milieu. Deze schoonmaakmiddelen en de verpakking ervan zijn biologisch afbreekbaar.

logo - Green Care Professional
logo - Cradle to Cradle

The Bright Shine is zilver partner van Viridi Air.

The Bright Shine draagt bij aan gezonde lucht en voldoet aan de toelatingscriteria (“bedrijfsbeleid”) om het Viridi Air Partnership te krijgen. Ze mogen daarom het Schone Lucht-label gebruiken en het Schone Lucht-certificaat©. In het certificaat is ook het aandeel in het buitenfilterproject opgenomen. De geldigheidsduur van het Partnership is vermeld in het Schone Lucht-certificaat©

Kijk op de website van Viridi Air voor meer informatie over de stichting:

www.viridiair.nl

logo - Viridiair - The Bright Shine is Zilver partner
logo Plastic 4 Us - Recycling van plastic, duurzame schoonmaak

Circulair werken

Ook het plastic recyclen we waar maar kan. Zoals de plastic verpakkingen die we laten ophalen door Plastic4Us waarna ze gerecycled worden tot nieuw materiaal of hergebruikt als dat mogelijk is.

Zorg voor milieu, medewerkers en klanten

Met onze keuze voor duurzame middelen en een duurzame aanpak zorgen wij niet alleen voor het milieu. Hierdoor zorgen we ook op een verantwoorde manier voor onze medewerkers en onze klanten. Bij The Bright Shine wordt niemand blootgesteld aan ongezonde of onnatuurlijke producten.

Duurzaam schoonmaken, ook in uw pand?

Wilt u uw pand en de ruimte daaromheen ook duurzaam en goed laten schoonmaken door ervaren en vertrouwde schoonmakers? Laten we dan eens met elkaar verder spreken. We komen graag langs om de situatie ter plaatse op te nemen en u te adviseren wat de mogelijkheden zijn voor een goed en verantwoord onderhoudsplan van uw pand en locatie.

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Zo steunen wij onder andere de volgende organisaties

logo - Stichting Anders
logo - Stiching  Van het Kind
Stichting De Opkikker
logo - Service Dogs
logo - Viridiair - The Bright Shine is Zilver partner