Het bedrijf - The Bright Shine

Uw partner in duurzame schoonmaak, kantooronderhoud en glasbewassing
Onze dienstenDuurzaam

Schoonmaakbedrijf, glasbewassing en meer

The Bright Shine is een schoonmaakbedrijf in de regio Noord-Holland en omstreken. Van schoonmaak tot glasbewassing en van spinnenprotectie tot het verwijderen van graffiti, wij regelen het voor bedrijven en particulieren. Altijd professioneel en altijd persoonlijk.

Professioneel en persoonlijk

We zijn groot in het aantal diensten en de professionaliteit van onze dienstverlening, maar we zijn nog net zo direct en persoonlijk als toen we startten in 1997. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Bel of mail ons met een vraag of opmerking en we regelen het.

Altijd helder

Kwaliteit en duurzaamheid geldt voor ons in ons werk en in onze relaties. Dat betekent dat u kunt rekenen op het beste resultaat en duidelijke, directe communicatie. Korte lijntjes, duidelijke afspraken en bekende gezichten dus. U weet bij ons waar u aan toe bent en met wie u te maken heeft. Of dat nu gaat over een contract of over de schoonmaak, we zijn altijd helder.

The Bright Shine - Meer dan gewoon schoonmaken
The Bright Shine - Maatwerk ook voor een VvE

Maatwerk is onze aanpak

Onze aanpak is professioneel en afgestemd op uw wensen en de situatie van en rond uw pand. We komen persoonlijk de situatie opnemen waarna u een vrijblijvende en duidelijke offerte ontvangt. Dit kan voor zowel periodiek als eenmalig onderhoud. En gaan we voor u aan de slag, dan bent u altijd geïnformeerd over onze werktijden en wanneer u wat kunt verwachten.

Voor zakelijke opdrachtgevers

Wij werken vooral voor bedrijven, bedrijventerreinen, woningcorporaties en VvE’s. Maar ook bouwbedrijven schakelen ons in, voor bijvoorbeeld mutatiewerk en opleveringsschoonmaak. En heeft u als particulier een vraag? Neem dan contact met ons op, we kijken altijd of we ook u of uw buurt van dienst kunnen zijn.

Ons vaste team, uw vaste schoonmaker

Onze mensen vormen een vast, hecht team. Grote kans dat u bij ons steeds dezelfde mensen aantreft; onze medewerkers zijn al jarenlang bij ons! Ervaren medewerkers dus die we kunnen vertrouwen. Dat vinden wij heel prettig, maar het is ook voor onze klanten heel fijn. Iedereen heeft zo zijn vaste schoonmaker en zelfs een vaste vervanger daarvan. Dat werkt makkelijk, snel, goed en is wel zo vertrouwd.

Direct contact met het bedrijf

Léon Döll stuurt The Bright Shine aan, met veel plezier en veel kennis van zaken. Samen met Yvonne Buis staat hij klaar voor onze klanten en voor onze medewerkers. Ons team van medewerkers wordt maximaal gefaciliteerd zodat zij zich geheel op hun werk voor u kunnen richten. En heeft u daar een vraag over? Dan kunt u altijd Léon of Yvonne rechtstreeks bereiken.

Zullen we eens kennismaken?

In onze klantenkring zien we veel vaste gezichten. De meeste opdrachtgevers zijn al jaren bij ons, maar er is altijd plek voor meer! Wilt u weten of we ook iets voor u kunnen betekenen? Vraag het ons gerust, u kunt altijd op ons rekenen. Ook als u hier niet ziet wat u nodig heeft aan onderhoud, horen we graag van u. Wij gaan namelijk geen uitdaging uit de weg. Zullen we snel kennismaken?

Léon Döll

Léon Döll

Bedrijfsvoering

Yvonne Buis

Yvonne Buis

Administratie

The Bright Shine is enthousiast partner van Stichting ANDERS.

Door ons partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Zo kunnen we onszelf als bedrijf inzetten voor kwetsbare situaties in de samenleving. Daar waar het écht nodig is. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Betrokken Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken.

Kijk op de website van ANDERS voor meer informatie over de stichting en het werk:

www.stichtinganders.nl

logo - Stichting Anders

Wij zijn maatschappelijk betrokken

Zo steunen wij onder andere de volgende organisaties

logo - Stichting Anders
logo - Stiching  Van het Kind
Stichting De Opkikker
logo - Service Dogs
logo - Viridiair - The Bright Shine is Zilver partner